• Produse noi
fullscreen
fullscreen

M2Tech Classic Integrated Amplifier

Amplificator integrat stereo high end, fabricat in Italia, 2 x 100W RMS

M2TECHCLASSICAMP
M2Tech
23.999,00 lei
cu TVA
Cantitate
Ultimele produse in stoc

  Cel mai bun pret - Daca gasesti un pret mai bun contacteaza-ne pentru o oferta
  Livrare gratuita - Pentru comenzi in valoare de peste 500 lei
  Asistenta pentru instalare - Oferim gratuit asistenta pentru instalarea produselor

Amplificatorul integrat M2Tech Classic este un amplificator stereo conceput pentru a forma inima unui sistem Hi-Fi. Doar adăugați o sursă și o pereche de boxe.

Acceptă patru surse de nivel înalt, cum ar fi DAC, CD player, tuner, recorder și TV, inclusiv una cu o conexiune XLR, plus intrare dedicata Phono pentru pickup. Intrarea pentru pickup acceptă atât doze MM, cât și MC și, dacă nu este folosită, poate fi transformată într-o altă intrare de nivel înalt prin simpla acționare a unui comutator de pe panoul din spate.

M2Tech Classic Integrated Amplifier poate conduce o pereche de boxe și căști stereo. În plus, este echipat cu o ieșire preamplificată pentru a conduce un subwoofer activ, sau pentru un amplificator de putere mai puternic decât cel intern, sau chiar pentru a asocia un al doilea amplificator la amplificatorul intern pentru a implementa biamplificarea pasivă a boxelor.

Este echipat cu o telecomandă cu infraroșu și o interfață WiFi prin care poate fi controlat de pe orice smartphone datorită aplicației gratuite oferite de M2Tech pe Apple Store și Google Play.

Amplificatorul integrat M2Tech Classic Integrated Amplifier  este conceput pentru muzică. Circuitul său de putere este structurat în așa fel încât să găzduiască comportamentul dinamic al programului muzical, constând dintr-o succesiune de vârfuri impulsive scurte intercalate cu interludii mai lungi la un nivel mediu-jos. Gândiți-vă la tobe sau la cânt. Din acest motiv, în comparație cu o putere de ieșire continuă de 60Wrms pe canal în 8 Ohm și 100Wrms pe canal în 4 Ohm, amplificatorul integrat clasic este capabil să ofere o putere dinamică de 155Wrms pe canal în 8 Ohm și până la 240Wrms pe canal în 4 ohmi! Mai simplu spus, amplificatorul integrat clasic costă, consumă și încălzește ca un amplificator de 50 W, dar sună ca unul de 150 W. Nu-i rău, nu?

Amplificatorul integrat M2Tech Classic este asamblat manual cu mare grijă în Italia, deoarece la M2Tech credem cu tărie în valoarea adăugată a măiestriei experte care conferă calitate produsului și demnitate muncitorului. Este realizat folosind doar componente de montare prin orificiu traversant. Ele oferă o varietate mai mare de opțiuni decât componentele de montare la suprafață. Acest lucru ne-a permis să alegem componentele cele mai potrivite în faza de proiectare bazate pe manevrarea sunetului și a puterii, pentru că ne-am dorit să creăm un produs cu sunet bun și de lungă durată: o investiție pe viață.

Amplificatorul integrat M2Tech Classic este un produs etic și respectă mediul înconjurător. Componentele mecanice sunt fabricate in Italia respectand reglementarile europene de mediu. Sursa sa de alimentare permite utilizarea optimă a energiei stocate în ea, circuitul său de standby consumând puțin peste o zecime de Watt. În conformitate cu regulamentul privind indicele de reparabilitate emis recent de Uniunea Europeană, Amplificatorul Integrat Clasic folosește doar componente ușor disponibile și înlocuibile în cazul improbabil al unei defecțiuni, pentru a garanta o utilizare prelungită în timp.

Sensitivity:

230 mVrms (line inputs)
5 mVrms (MM phono input)
0,6 mVrms (MC phono input)
9-15 V (trigger)

Input impedance:

47 kOhm (single-ended)
20 kOhm (balanced)

Signal-to-noise ratio:

105 dBA (60 Wrms output power on 8 Ohms, line)
85 dBA (60 Wrms output power on 8 Ohms, MM phono)
75 dBA (60 Wrms output power on 8 Ohms, MC phono)

THD+N:

0.02% (1 kHz, 60 Wrms output power on 8 Ohms)

Inputs and Outputs

Inputs:

1 phono MM / phono MC / line level (RCA)
3 single-ended line level (RCA)
1 balanced line level (XLR)
1 trigger (3.5mm jack)

Outputs:

speakers (posts)
preamplifier (RCA)
trigger (3.5mm jack)

Dimensions and weight

Dimensions: 420x313x120mm (WxDxH)
Weight: net 15,0 kg (with ancillaries), gross 18 kg

Continuous output power before clipping:
60 Wrms per channel (stereo, 8 Ohm)
100 Wrms per channel (stereo, 4 Ohm)

Dynamic output power:
155 Wrms per channel (stereo, 8 Ohm)
240 Wrms per channel (stereo, 4 Ohm)

Dynamic headroom:
4,2dB (stereo, 8 Ohm and 4 Ohm)

Supplt voltage: 110-130 VAC or 220-240 VAC, 50/60 Hz

Power consumption: 225 VA, 0,1 VA (standby)

M2TECHCLASSICAMP