• Produse noi
fullscreen
fullscreen
Gold Note IS-10
Gold Note IS-10

Amplificator stereo integrat cu streaming

GNIS10
Gold Note
14.999,00 lei
cu TVA
Culoare: Gold
Cantitate
Stoc furnizor - necesita confirmare

  Cel mai bun pret - Daca gasesti un pret mai bun contacteaza-ne pentru o oferta
  Livrare gratuita - Pentru comenzi in valoare de peste 500 lei
  Asistenta pentru instalare - Oferim gratuit asistenta pentru instalarea produselor

All-in-one pentru audiofili. Puternic, compact, izbitor.

IS-10 este noul All-In-One din seria noastră compactă de electronice, un sistem stereo complet de înaltă calitate, cu un amplificator integrat stereo puternic de 90W la 8Ω (140W la 4Ω) și un convertor D/A cu rezoluție înaltă. streaming – acceptând până la PCM 32bit/384kHz și DSD256. Include, de asemenea, un preamplificator audiofil pentru căști cu o conexiune de 6,3 mm pentru a conduce orice tip de căști. Dispune de un streamer de ultimă oră, IS-10 acceptă fișiere de înaltă rezoluție, cum ar fi MQA și DSD (până la DSD256), oferind cea mai bună calitate audio pentru a vă bucura de melodiile preferate. Complet Roon Ready, este compatibil cu Tidal, Tidal Connect, MQA, Qobuz, Spotify și Deezer (prin LAN, Wi-Fi și Bluetooth).

În plus, IS-10 funcționează și ca monobloc atunci când este asociat cu un amplificator de putere PA-10 EVO, crescând puterea de ieșire la 280W @ 8Ω.

MULTI-ROOM ȘI STREAMER DE REȚEA

IS-10 este un dispozitiv cu o instalare plug&play și este pe deplin compatibil cu sistemele cu mai multe camere. Puteți transmite muzica preferată prin Roon, Airplay, Tidal, MQA, Qobuz, Spotify, vTuner și Deezer sau puteți accesa colecția dvs. de muzică digitală stocată local pe un NAS sau o unitate flash USB, controlând dispozitivul cu ajutorul nostru ușor de utilizat. utilizați aplicația GN Control pe smartphone sau tabletă (disponibilă gratuit pe iOS și Android).

În plus, IS-10 oferă și Tidal Connect pentru a controla unitatea direct din aplicația Tidal. Pur și simplu conectați-l la rețea și pregătiți-vă să explorați posibilitățile nelimitate ale muzicii de înaltă rezoluție.

FLEXIBILITATE MAXIMĂ ȘI IEȘIRE CĂSȚI

IS-10 poate fi controlat folosind telecomanda, SKC sau aplicația GN Control, asigurând cea mai bună performanță de până acum. Datorită meniului intuitiv de pe afișaj, faceți ajustări fine ușor și rapid, fără a întrerupe redarea. Când este asociat cu un PA-10 EVO, IS-10 poate fi setat ca amplificator mono folosind ieșirea „Mono R” și butonul „M” de pe panoul din spate și selectând „MONO” din meniul afișajului. IS-10 are, de asemenea, o ieșire profesională pentru căști de 6,3 mm cu două niveluri de sensibilitate (High/Low), o tehnologie proprie pe care am dezvoltat-o pentru a obține cele mai bune rezultate din căștile tale.

ROON gata

A fi Roon Ready înseamnă că Gold Note folosește tehnologia de streaming Roon, pentru o interfață de utilizator incredibilă, o configurare simplă, o fiabilitate zilnică solidă și cele mai înalte niveluri de performanță audio, fără compromisuri.

TIDAL CONNECT

Cu Tidal Connect puteți transmite muzică pe IS-10 direct din aplicația Tidal (atât cu iOS, cât și cu Android).

INTEGRATED AMPLIFIER

90W @ 8Ω (stereo)
140w @ 4Ω (stereo)
280W @ 8Ω (mono with PA-10 EVO)
D/A CONVERTER AKM AK4493
FREQUENCY RESPONSE 5Hz-50kHz (-3dB) 
THD (Total Harmonic Distortion) 0,001% (1kHz @ 1W)
SIGNAL TO NOISE RATIO >125dB
DYNAMIC RANGE 120dB
NETWORK CONNECTIVITY
LAN & Wi-Fi 802.11a/b/g/n/ac Dual Band (10/433Mbps)
Bluetooth High-Definition 5.0 (44/16)
HIGH-QUALITY STREAMING
Roon Ready, Tidal Connect, MQA, Airplay, vTuner, Tidal, Qobuz, Deezer, Spotify Connect

SUPPORTED MEDIA SERVERS
All UPnP
DLNA 
Roon 

SUPPORTED AUDIO FORMATS
PCM up to 32bit/384kHz
DSD up to DSD256 (DSF, DFF)
AIFF (aif, aiff, aifc)
WAV (wav) packed/unpacked FLAC
WmA Windows media Audio 9
WAX Windows media audio metafiles
ASX Advanced Stream Redirector (asx)
MPEG-4 (aac, m4a , Apple lossless)
MP3

IMPORTANT UPnP server must support DSD streaming in order to stream DSD files. 

GNIS10