• Produse noi
fullscreen
Audiovector QR 1 SE

Audiovector QR 1 SE

Boxe de raft, pret pe pereche

AVECTORQR1SE
Audiovector
8.090,00 lei
cu TVA
Culoare: Negru
Cantitate
Stoc furnizor - necesita confirmare

Boxe de raft
  Cel mai bun pret - Daca gasesti un pret mai bun contacteaza-ne pentru o oferta
  Livrare gratuita - Pentru comenzi in valoare de peste 500 lei
  Asistenta pentru instalare - Oferim gratuit asistenta pentru instalarea produselor

Boxa compacta cu performanta inalta

Scopul de design al seriei QR SE a fost întotdeauna să ofere cea mai avansată tehnologie într-un pachet de ultimă generație perfect finisat și proporțional. Sunetul este mare, îndrăzneț și dinamic, dar subtil și detaliat atunci când este necesar și o soluție excelentă pentru toate tipurile de muzică.

Placa frontală a tweeterului nostru Gold Leaf Air Motion este prelucrată dintr-o singură bucată de aluminiu de calitate aerospațială. A fost prelucrat cu precizie, sablat cu sticla, periat si apoi anodizat intr-un gri atractiv de tungsten titan. Are o plasă de dispersie placată cu aur roz, care funcționează ca un filtru S-Stop.

Noile modele SE au toate insigne subtile, elegante, dar foarte recunoscute din alamă aurie pe panourile frontale și grilajele din pânză.

Noii noștri condensatori de cupru dublu criogenic din polipropilenă, înalt de specialitate, sunt rezultatul ascultării, măsurării și îmbunătățirii constante. Ele oferă tweeterelor noastre AMT cele mai bune condiții posibile pentru a suna și mai dulce, mai detaliat și mai deschis. Utilizarea cablurilor din cupru pur tratat criogenic și a materialului de amortizare Audiovector Nanopore creează o reproducere muzicală lină și naturală.

Unitățile de antrenare a basului cu dublu magnet cu piston Audiovector Pure au capacitatea de a funcționa ca un piston perfect pe mai multe octave ale benzii de frecvență, fără distorsiunea întâlnită în mod normal la unitățile de antrenare din aluminiu/diamant. Aceasta înseamnă că muzica sună caldă, precisă și detaliată, dar dinamică și muzicală.

Audiovector QR 1 SE este un compact de înaltă performanță, care oferă foarte mult dintr-un pachet mic. Un difuzor cu 2 căi energic, dinamic și deschis.

EDIȚIA SPECIALĂ QR este rezultatul inovației continue care își propune să aducă ascultătorii mai aproape de sufletul muzicii originale... și să îi facă pe ascultători să simtă cu adevărat muzica.

Veți observa îmbunătățirile încă de la prima notă:

➝ Noile condensatoare proiectate interne au ca rezultat o înaltă mai curată și detalii îmbunătățite.
➝ Disiparea îmbunătățită a căldurii prin intermediul rezistențelor metalice oferă o precizie și mai stabilă la putere mare.
➝ Cablajul intern tratat criogenic îmbunătățește dinamica și detaliile.
➝ Materialul de amortizare Nano Pore poziționat strategic îmbunătățește deschiderea la medii.
➝ Optimizarea bass reflex crește precizia.

UNITATE AUDIOVECTOR QR DRIVE Lăsând convenția în urmă

Mai degrabă decât să cumpărăm unități de transmisie de la raft, chiar și de la cei mai respectați producători, preferăm să le dezvoltăm pe ale noastre. Acest lucru ne permite să co-proiectăm unități de acționare sincronizate cu design-urile noastre crossover.

Tehnologia bobinei cu histerezis scăzut. Magneți mari puternici. Coșuri rigide care suprimă turbulențele și membrane sandwich, realizate din două straturi de aluminiu lipite împreună cu un adeziv ușor spumos. Le combinăm pe toate trei pentru a obține un sunet mult mai bogat, mai clar și mai vibrant în comparație cu tehnologia convențională.

QR AIR MOTION TRANSFORMER TREBLE DRIVERS Cel mai rapid disponibil

Driverele AMT sunt cele mai rapide drivere de înalte disponibile. Bazate pe tehnologia revoluționară inventată de dr. Oscar Heil în anii 1960, acestea au masa zero pentru a accelera sau decelera, ajungând la peste 40.000 Hz cu dispersie optimă atât în ​​plan orizontal, cât și pe vertical. Limita superioară, între timp, este de până la 102 kHz.

Membrana mylar ușoară de precizie a tweeterelor seamănă cu burduful unei armonici - doar mai mică, mai ușoară și mult mai rapidă. Grila placată cu aur din fața membranei reduce sibilanții nedoriți, îmbunătățind în același timp dispersia și integrarea cu driverul midrange.

CARCASTE CU COLTARE ROTUNGIE Rezistenta mare, rezonanta scazuta

Carcasele noastre sunt produse din HDF din lemn de esență tare de înaltă densitate, împodobite generos pentru pierderi interne mari pentru a oferi combinația perfectă de rezistență ridicată și rezonanță scăzută.

PORT BASS REFLEX Profund și detaliat

Amortizarea internă a portului nostru Q este mai mare decât la porturile convenționale pentru a oferi o performanță de bas mai precisă, profundă și detaliată.

OPTIMIZAREA BASS REFLEX Loviți cu precizie

Am realiniat cu atenție sistemele bass reflex pentru a oferi mai multă putere fără a pierde precizia.

3D SOUNDSAGE Fii acolo

Scopul nostru a fost întotdeauna o scenă sonoră 3D superbă, care poziționează cu precizie muzicienii. AMT, driverele Pure Piston și crossoverele specificate cu precizie contribuie la transformarea acestui lucru în realitate.

DISTORSIUNE MINIMĂ Precizie maximă

Conceptul de Dynamic Feed Forward reduce pierderile din crossover-ul nostru cu până la 50%. Iar condensatorii noștri Audiovector tratați dublu criogenic și componentele de înaltă precizie (<0,8% toleranță), combinate cu unități de antrenare interne, ne permit să folosim un număr minim de componente pentru a obține un profil de rulare a fazei liniare de înaltă precizie pe toate driverele. Acest lucru îmbunătățește dinamica, scade pierderile și reduce acumularea de căldură.

FREQUENCY RESPONSE: 44 − 45 kHz

GOLD LEAF UPPER LIMIT: 105 kHz

TREBLE SYSTEM: Gold Leaf AMT with S-stop

BASS DRIVERS: 6” Pure Piston technology

BASS SYSTEM: Q-port bass reflex

PRINCIPLE: 2 Way

X-OVER FREQUENCIES: 3000 Hz

SENSITIVITY: 86 dB/W/m

POWER HANDLING: 160 W

IMPEDANCE: 4 Ohms

DIMENSIONS CM HEIGHT/WIDTH/DEPTH: 32,5 x 19 x 23,2

AVECTORQR1SE