• Produse noi
fullscreen
fullscreen
fullscreen
Gold Note CD-10
Gold Note CD-10
Gold Note CD-10

CD player din seria 10 a producatorului italian Gold Note

GNCD10
Gold Note
9.999,00 lei
cu TVA
Culoare: Gold
Cantitate
Stoc furnizor - necesita confirmare

CD playere
  Cel mai bun pret - Daca gasesti un pret mai bun contacteaza-ne pentru o oferta
  Livrare gratuita - Pentru comenzi in valoare de peste 500 lei
  Asistenta pentru instalare - Oferim gratuit asistenta pentru instalarea produselor

CD-10 este o completare fantastică la electronicele noastre din seria 10, un CD player modern conceput pentru un sistem compact High-End pentru a aduce magia muzicii în camera dvs. de zi.

Noul CD player este sursa digitală perfectă pentru a-ți redescoperi biblioteca de CD-uri, te va face să te îndrăgostești din nou de artiștii tăi preferați. Alege-ți CD-ul, încarcă-l, așează-te, apasă pe play, închide ochii, inspiră și lasă muzica să umple spațiul din jurul tău până la inima ta.

Fiecare disc va dezvălui nuanțe pe care nu le-ați mai experimentat până acum, aducându-vă toată bucuria și plăcerea unei ascultări de înaltă calitate. Aceasta este expresia supremă a artei de a reproduce sunetul, iar cu CD-10 am creat o mică capodopera mare care vă va ține implicat și cântând muzică ore în șir.

Ca sursă digitală modernă, CD-10 poate fi controlat cu ușurință de pe ecranul tactil ultra-clar, butonul rotativ sau telecomanda multifuncțională. Cu atât intrări cât și ieșiri digitale, este, de asemenea, extrem de versatil.

Mecanismul CD de precizie este proiectat pentru sunet de înaltă performanță și extrage fiecare informație de pe disc pentru a crea cu acuratețe un flux de semnal digital pur. Acesta este introdus în convertorul D/A premium, AKM AK4493, designul nostru preferat de către producătorul japonez de top pentru calitatea sa de neegalat.

Fluxul este convertit într-un semnal analogic cu o muzicalitate incredibilă și o bogăție organică, prevenind orice distorsiune, păstrând în același timp întreaga gamă dinamică pentru a oferi un sunet cât se poate de detaliat și real.

Fiecare componentă – de la șasiul mecanic până la circuitele electronice – a fost aleasă și testată cu atenție pentru a obține cea mai bună calitate a sunetului, scăzând nivelul de zgomot la minim, astfel încât să vă puteți bucura de cele mai subtile decaderi.

CD-10 poate fi modernizat cu adăugarea PSU-10 EVO, sursa de alimentare externă care va îmbunătăți și mai mult performanța playerului și va permite detalii și mai fine, sunet puternic și prezentare rafinată.

CD-PLAYER: CD transport with integrated D/A converter

D/A CONVERTER AKM AK4493

FREQUENCY RESPONSE 20Hz-20kHz @ +/-0.3dB

THD – TOTAL HARMONIC DISTORTION 0.001% max

SIGNAL TO NOISE RATIO 128dB

DYNAMIC RESPONSE 127dB

VOLUME CONTROL Digital, Switchable ON/OFF

MECHANISM High-precision loader by Stream Unlimited

SPEED FLUCTUATION 0.0001%

CD FORMATS Red Book

DISC COMPATIBILITY CD, CD-R, CD-RW

REMOTE CONTROL Multifunctional remote included

DIGITAL INPUTS
1x Coax S/PDIF 24bit/192kHz
1x TOS-Link 24bit/192kHz

ANALOGUE OUTPUTS
1x unbalanced RCA (2Vrms)
1x balanced XLR (2Vrms)

DIGITAL OUTPUTS
1x Coax S/PDIF 24bit/192kHz
1x TOS-Link 24bit/192kHz

OUTPUT IMPEDANCE 100Ω

DIMENSIONS 200mm W | 80mm H | 260mm D

WEIGHT Kg. 4 – net  /  Kg. 5 – boxed

GNCD10